fbpx
+359 52 685 585
office@ola-bg.com
ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В INSTAGRAM
Search

OLA – Taste of Med проведе открит урок по здравословно хранене на децата от 4 клас във варненското училище “Найден Геров”

Съобразено с новите разпоредби и противоепидемичните мерки, урокът се проведе на открито в свободното пространство в ляво от входа на VII СУ “Найден Геров”, гр.Варна този Вторник, 06 Октомври в 11:00 часа.

Откритият урок е поредица от образователни събития, реализирани от веригата заведения Ola Taste of MED и  насочени към най-малките. Инициативата беше организира в партньорство с ръководството на училището и класния ръководител на учениците от 4-ти клас, които взеха участие – г-жа Петинка Карчева.

По време на открития урок по забавен и интересен начин, децата се включиха в приготвянето на своя здравословен обяд, режейки сами зеленчуците. След края на образователния час всички опитаха произведенията си, убеждавайки се, че здравословните ястия могат да бъдат и вкусни, а готвенето един увлекателен процес. 

Главният готвач на Ola Taste of MED –  Иванка Георгиева сподели с учениците съвети и хитрини за вкусни ястия, показвайки им как да сътворят сами нещо полезно за хапване. 

Малчуганите показаха не само голям интерес към ползите от зеленчуците и плодовете, но и богати познания в сферата на здравословния начин на живот. 

В края на урока всяко дете получи грамота за успешно преминат курс на обучение по здравословно хранене.

Събитието бе заснето от екип на БНТ и се излъчи в ефира на предаването “България в 60 минути” на 07 Октомври от 17:00 часа.

Целия репортаж можете да изгледате на: http://bit.ly/otkrit-urok-OLA-Varna