fbpx
+359 52 685 585
office@ola-bg.com
ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В INSTAGRAM
Search

Поредица от открити уроци по здравословно хранене – “Вкусно с OLA”

Шоу кухня за деца “Вкусно с OLA”, е реализирано от верига заведения OLA Taste of MED и е единствената в страната ни поредица от открити уроци по здравословно хранене, насочени към децата от 4 до 11 години. Нашата цел е да изградим в съзнанието на децата навици на разнообразното, здравословно и пълноценно хранене във възможно най-ранна възраст. Информацията е представена по забавен и интересен начин под формата на игра, а малчуганите участват в приготвянето на ястията, като по този начин по-лесно усвояват и запомнят придобитите знания. Идеята е да привлечем вниманието на децата, да им покажем, че здравословните ястия могат да бъдат вкусни, а готвенето – един забавен процес.

Всяко детско шоу има сценарий, който включва кратка обучителна и занимателна лекция на тема “Здравословно хранене”, съобразена с възрастта на децата. Съвети и хитрини за вкусни ястия по време на „Вкусно с Ола“ споделя професионален и опитен готвач от OLA Taste of MED, който учи най-малките как сами да сътворят нещичко за хапване – бързо и вкусно, но най-вече здравословно. 

В края на урока всяко дете не само получава грамота за успешно преминат курс на обучение по здравословно хранене, но и е обогатено с нова и полезна информация, която успява трайно да промени нагласата му към храната и това, кое е полезно за организма му.

Част от миналите събития от обучителната поредица са проведени в: 

  • Детска градина “Лястовичка”, гр.Варна
  • Частно училище “Малкият принц”, гр.Варна
  • Училище “Гео Милев”, гр.Варна
  • Молове в страната
  • Включване в БНТ, училище “Найден Геров”, гр.Варна
  • И други.