Нова Година, Нов Ховърборд

Играй и спечели една от многото награди!

Ето че пак наближава този така обичан от всички сезон...сняг, коледни декорации и светлинки навсякъде, заскрежени прозорци и малки усмихнати личица зад тях, писма до Дядо Коледа и, разбира се, много, много подаръци!

Ние от Ola Taste of MED© отново си партнираме с нашите приятели от Coca Cola и сме ви подготвили страхотнa изненада.  Включете се в томболата ни за голямата награда – ховърборд!  Вижете условията на играта в подробности по-долу и успех на всички участници:)

 

Промоцията „Нова Година, Нов Ховърборд“, наричана по-нататък Промоцията, се организира и провежда от Ola Taste of MED, търговска марка на Зебрано ООД  със седалище и адрес на управление гр. Варна, ул. Ян Палах 10, наричано по-нататък Организатор.

Промоцията  се организира и провежда на територията на Република България.

В Промоцията имат право да участват всички физически лица, живеещи на територията на Република България, с изключение на служителите на Зебрано ООД, Кока-Кола България, Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България АД, рекламните агенции, свързани с Промоцията, както и членове на семействата на всички посочени по-горе лица (деца, родители и съпрузи).

Промоцията стартира на 05.12.2016 г. и продължава до 05.02.2017 г. включително.

Участват всички касови бонове, подадени в нашите обекти в страната,  за покупки на стойност минимум 10 лв с включен продукт на Кока Кола (Coca Cola, Coca Cola Zero, Fanta, Sprite, Schweepes Club Soda, Tonic) и посочени валидни данни за контакт – Име и телефон и електронна поща.

В рамките на една седмица след края на играта, ще бъдат изтеглени на случаен принцип и обявени печелившите касови бонове.

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията, са следните:

Награди                                           

Електрически балансиращ борд - Hoverboard 1 бр
Швейцарски нож-комплект - 5бр
Чадър - 20бр
Раници - 10бр
Чаши - 10 бр

ВАЖНО! Наградите трябва да бъдат заявени в рамките на 30 дни (включително почивни дни и официални празници), считано от датата на тегленето! 

Още новини

-

С подкрепата на OLA!

2019-04-01 16:15:27

Отборът на Варна Сити получи златните си медали и шампионската титла в държавното първенство на България по футзал.

Прочети ощеХапни и спечели с OLA!

2018-12-18 17:16:52

Хапни и спечели с OLA - taste of Med и Coca-Cola!
Купи храна за над 10 лева, с включен продукт на Coca-Cola, изтегли си скреч карта и може да спечелиш една от много вкусни награди!

Прочети ощеПартньори