Зимна приказка

Навън вече става студено...все повече време прекарваме в затворени пространства, а за да се стоплим са ни необходими все повече и повече калории...

Какво по-голямо удоволствие от купа топла супа или ароматна миризма в кухнята около трапезата? Зимата е един страхотен повод да внесем и повече топлина в отношенията си – да се събираме по-често с повод и без повод и да отделяме повече време на самия ритуал на хранене.

През този сезон наблягаме на кореноплодни зеленчуци (като моркови, картофи), и кръстоцветни зеленчуци (зеле).  За да се сгреете допълнително винаги може да добавите повече подправки или да грабнете люто чушле:) Боб, леща, зърнени култури също са добро допълнение към зимната трапеза, а нашето несравнимо телешко наистина не е за изпускане!

Разбира се, не е нужно да се лишавате и от огромното разнообразие от салати на нашите витрини – сега витамините са ни повече от необходими! Но преди всичко – използвайте студеното време за да създадете топла обстановка – споделяйте храната с любими хора и и се наслаждавайте пълноценно!

Още новини

-

С подкрепата на OLA!

2019-04-01 16:15:27

Отборът на Варна Сити получи златните си медали и шампионската титла в държавното първенство на България по футзал.

Прочети ощеХапни и спечели с OLA!

2018-12-18 17:16:52

Хапни и спечели с OLA - taste of Med и Coca-Cola!
Купи храна за над 10 лева, с включен продукт на Coca-Cola, изтегли си скреч карта и може да спечелиш една от много вкусни награди!

Прочети ощеПартньори