Да хапнем заедно!

Между натоварения работен график и персонални задължения, все по-рядко се случва да седнем да се храним заедно...

Храненето само по себе си почти се е превърнало в досадно задължение, което ни откъсва от поредната задача. Да планираме обяд с близък човек, да отделим време на него/нея и себе си и да се насладим на храната в приятна компания – спомняте ли си кога за последно ви се случи? ...а без повод?

Нашата кампания "Ola с Coca Cola в мола - да хапнем заедно" цели точно това - да се насладим на времето, прекарано заедно докато хапваме вкусно. Включете се и освен безценните спомени и приятни мигове, които ще си подарите, имате и шанса да спечелите една от многото награди!


Вижте пълните условия на играта по-долу.

Промоцията „Ola с Coca Cola в мола – да хапнем заедно“, наричана по-нататък Промоцията, се организира и провежда от Ola Taste of MED, търговска марка на Зебрано ООД  със седалище и адрес на управление гр. Варна, ул. Ян Палах 10, наричано по-нататък Организатор.

Промоцията  се организира и провежда на територията на Република България.

В Промоцията имат право да участват всички физически лица, живеещи на територията на Република България, с изключение на служителите на Зебрано ООД, Кока-Кола България, Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България АД, рекламните агенции, свързани с Промоцията, както и членове на семействата на всички посочени по-горе лица (деца, родители и съпрузи).

Промоцията стартира на 01.08.2016 г. и продължава до 30.09.2016 г. включително.

Участват всички касови бонове, подадени в нашите обекти в страната,  за покупки на стойност минимум 7 лв с включен продукт на Кока Кола и посочени валидни данни за контакт – Име и телефон и електронна поща.

В рамките на една седмица след края на играта, ще бъдат изтеглени на случаен принцип и обявени печелившите касови бонове.

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията, са следните:

Награди                                              Брой

Ваучер за храна в  Ola Taste of MED         20

Раница за пикник                                    1

СПА Почивка за двама*             1

* Уикенд за двама във вила Булгареко

Още новини

-

С подкрепата на OLA!

2019-04-01 16:15:27

Отборът на Варна Сити получи златните си медали и шампионската титла в държавното първенство на България по футзал.

Прочети ощеХапни и спечели с OLA!

2018-12-18 17:16:52

Хапни и спечели с OLA - taste of Med и Coca-Cola!
Купи храна за над 10 лева, с включен продукт на Coca-Cola, изтегли си скреч карта и може да спечелиш една от много вкусни награди!

Прочети ощеПартньори