Трикове в кухнята Брой 1

Първата от поредица забавни и лесни за изпълнение трикове в кухнята - от рецепти, готови за минути до хитрини за съхранение на продукти - бързо, забавно и практично!

Свежо авокадо по-дълго
Много е неприятно, когато най-накрая сте успели да намерите перфектното авокадо, да се наложи да се забавите с приготвянето му и връщайки се да го намерите кафяво. Сложете резан лук в съда с авокадото за да забавите оксидирането му.

Сух хляб
Не изхвърляйте сухия хляб - нарежете го както на снимката в ляво и добавете кашкавал, подправки на вкус и запечете за 10-ина минути. Ефектно и вкусно!

Празни буркани от шоколад
Празните буркани от шоколад залейте с горещо мляко и voila! Топъл шоколад!

Увяхнали подправки
Имате застаряващи подправки? Поставете ги във формичка за лед и ги залейте със зехтин. Поставете във фризера и използвайте към варени картофи, салати - каквото ви дойде на ум.

Креативни солнички
Чудите се как да съхранявате подправки? Кутийките от тик-так са перфектни за това! Използвайте ги в оригинален вид или ги оцветете - много оригинално и удобно.


Това за сега, до нови срещи!

Още новини

-

С подкрепата на OLA!

2019-04-01 16:15:27

Отборът на Варна Сити получи златните си медали и шампионската титла в държавното първенство на България по футзал.

Прочети ощеХапни и спечели с OLA!

2018-12-18 17:16:52

Хапни и спечели с OLA - taste of Med и Coca-Cola!
Купи храна за над 10 лева, с включен продукт на Coca-Cola, изтегли си скреч карта и може да спечелиш една от много вкусни награди!

Прочети ощеПартньори