Клуб Ola

Club_Ola


Изпратете запитване за включване в корпоративната ни програма на office@ola-bg.com

Клуб Ola - спестявай с всяка поръчка!

Станете част от нашето голямо семейство! Със своята клубна карта "Ola Taste of MED" ще получите:

- отстъпки за всяка покупка в заведенията ни в страната
- информация за редовни промоции, нови продукти, игри и акции
- участие в нашите игри за редовни клиентиУсловия за издаване на корпоративни карти:


1. Клубна карта "Ola" се издава от и е собственост на Ola Taste of MED.

2. Клубната карта се издава само на корпоративни клиенти. Минималният брой служители за заявка на карти е 10 души. 

3. Клубна карта се издава само на лица над 18 години.

4. Клубната карта е валидна за срок от две години, след който може да бъде подновена.

5. Клубна карта се заявява след вярно попълване на регистрационен формуляр, онлайн на сайта на Ola Taste of MED. Готовите карти се получават на място в обектите ни.

6. Издаването на нова клубна карта е безплатно за участниците в програмата. В случай, че клубната карта бъде изгубена, открадната или унищожена, Ola Taste of MED издава нова срещу такса от 1 лев.

7. С клубна карта "Ola Taste of MED", клиента получава преференциални търговски условия във всички заведения на Ola Taste of MED, с изключение на "Кантина Ола" в Sofia Airport Center. Карта за отстъпка в "Кантина Ола" се издава на място в обекта.

8. Регистрирането на преференциални търговски условия се извършва, след като притежателят на клубна карта я представи на касата, преди приключване на касовия бон. Без представянето на клубна карта, не могат да се ползват преференциални условия.

9. Преференциалните търговски условия не важат за продукти в промоция, напитки, специалитети и продукти със специални цени и/или такива, включени в комбо меню.

10. Ola Taste of MED си запазва правото да променя условията за ползване на клубните карти по всяко време без предизвестие.

11. Ola Taste of MED е администратор на лични данни, регистриран в КЗЛД, вписан в "Регистъра на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри", с идентификационен номер 331523. Всички действия на Ola Taste of MED са в съответствие с нормите установени от Закона за Защита на Личните Данни и допълнителните разпоредби, отнасящи се до защита на информацията в интернет. Защитата от нерегламентиран достъп и друг вид загуба или унищожение на лична информация са гарантирани от нашата техническа и организационна сигурност. Информацията, която предоставяте е поверителна. Ние не продаваме или разпространяваме вашите лични данни на трети лица – включително финансови институции и банки.

Разглeдайте нашата презентация за корпоративни клиенти тук

Партньори