Клуб Ola

Club_Ola


Изпратете запитване за включване в корпоративната ни програма на office@ola-bg.comВземи своята клубна карта "Ola Taste of MED" сега - не пропускай новини и специални оферти от нас и спестявай от всяка поръчка!

Станете част он нашето голямо семейство! Със своята клубна карта "Ola Taste of MED" ще получите

- отстъпки от всяка покупка в заведенията ни в страната
- информация за редовни промоции, нови продукти, игри и акции
- участие в нашите игри за редовни клиенти

Карта може да получите във всяко наше заведение, както и да я заявите онлайн. Моля, запознайте се с условията за издаване на корпоративни карти по-долу. Форма за попълване на служители може да свалите тук.

Разглeдайте нашата презентация за корпоративни клиенти тук.

НОВО! За улеснение на всички работещи вече имаме и онлайн дневно меню -  може да получавате списък с преложенията за деня директно в електронната си поща. Всяко меню e изготвено в съответния обект и релевантно за заведението, което е в близост до Вашата месторабота. Вижте примерно меню тук.
 
Общи условия

1. Клубна карта "Ola" се издава от и е собственост на Ola Taste of MED. Минимален брой служители във фирма, за издаване на корпоративни карти за отстъпка - 10 души
2. Клубна карта се издава само на физически лица над 16 години.
3. Клубна карта е валидна за срок от две години, след който може да бъде подновена.
4. Клубна карта се получава от заведения Ola Taste of MED, след подаване на вярно и напълно попълнен регистрационен формуляр или при попълване на такъв онлайн на сайта на Ola Taste of MED.
5. Издаването на нова клубна карта е безплатно за участниците в програмата. В случай, че клубната карта бъде изгубена, открадната или унищожена, Ola Taste of MED издава нова срещу такса от 1 лев.
6. С клубна карта "Ola Taste of MED", клиента получава преференциални търговски условия във всички заведения на Ola Taste of MED, с изключениена "Кантина".
7. Регистрирането на преференциални търговски условия се извършва, след като притежателят на клубна карта я представи на касата, преди приключване на касовия бон. Без представянето на клубна карта, немогат да се ползват преференциални условия.
8. Преференциалните търговски условия не важат за продукти в промоция, напитки, специалитети и продукти със специални цени и/или такива, включени в комбо меню.
9. Ola Taste of MED си запазва правото да променя условията за ползване на клубните карти по всяко време без предизвестие. Моля проверявайте ги редовно.
10. Ola Taste of MED е Администратор на Лични данни регистриран в КЗЛД, вписан в "Регистъра на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри" с идентификационен номер 331523. Всички действия на Ola Taste of MED са в съответствие с нормите установени от Закона за Защита на Личните Данни и допълнителните разпоредби, отнасящи се до защита на информацията в интернет. Защитата от нерегламентиран достъп и друг вид загуба или унищожение на лична информация са гарантирани от нашата техническа и организационна сигурност. Информацията, която предоставяте е поверителна. Ние не продаваме или разпространяваме вашите лични данни на трети лица – включително финансови институции и банки.


Мнения и препоръки

Ще бъдем по- добри, ако споделите своето мнение с нас