"Вкусно с Ola"


ШОУ кухня за деца "Вкусно с Оla" е поредица от образователни събития насочени към най-малките.

Нашата цел е да изградим у тях навици на разнообразното и пълноценно хранене, като по забавен и интересен начин малчуганите участват в приготвянето на ястията.Идеята е да привлечем вниманието на децата, да им покажем, че здравословните ястия могат да бъдат и вкусни, а готвенето един забавен процес.


Всеки родител може да заведе детето си, за да се докосне до магията на кулинарията.По забавен и интересен начин малчуганите стават съпричастни към приготвянето на ястията. Забавляват се, сами си режат зеленчуците, след това, опитват и от произведенията си. Питателното и балансирано меню е от съществено значение за здравето без значение от възрастта. Ограничаването от любимите храни при малките не е лесно, пък и не е съвсем наложително. По-важно е да подрастващите да сенаучат да преценяват сами кое е добро за тях, да са запознати с качеството на храната и как да балансират между т.нар. fast food и питателната храна.


Съвети и хитрини за вкусни ястия по време на събитията дава главният готвач на Ola Taste of MED, Иванка Георгиева. Тя е специалист в готвенето с деца, показва на най-малките, как да сътворят, сами нещичко за хапване - бързо и вкусно, но най-вече здравословно. Малчуганите всеки път са изненадвани с много вкусотии и награди, а за тяхното настроение се грижат гост-аниматори. Забавлението и приятните емоции са гарантирани.

Вижте репортажи от събитията тук и тук, а ето и няколко галерии със снимки от кулинарните ни приключения през годините:

FOOD REVOLUTION DAY 2017

ДЕТСКА РАБОТИЛНИЧКА - МОЛ ВАРНА

ШОУ ПО СЛУЧАЙ ПЪРВИ ЮНИ - ГРАНД МОЛ ВАРНА

ПЪРВИ ЮНИ - МОЛ ВАРНА

"ВКУСНО С ОЛА" В БЪЛГАРИЯ МОЛ СОФИЯ

"ВКУСНО С ОЛА" В ГАЛЕРИЯ МОЛ, БУРГАС

"ВКУСНО С ОЛА" В СИТИ/ПАРК ЦЕНТЪР, СОФИЯ

"ВКУСНО С ОЛА" В СЕРДИКА ЦЕНТЪР, СОФИЯ

ДЕТСКА ГРАДИНА "ЛЯСТОВИЧКА" ВАРНА, ГРУПА "ПЧЕЛИЧКА"

"ВКУСНО С ОЛА", "МАЛКИЯ ПРИНЦ", ВАРНА

ДЕТСКА ГРАДИНА "ЛЯСТОВИЧКА", ГРУПА "СЛЪНЧИЦЕ", ВАРНА

"ВКУСНО С ОЛА" СУ "НАЙДЕН ГЕРОВ", ВАРНА

"ВКУСНО С ОЛА" В ГАЛЕРИЯ МОЛ, БУРГАС

 


Партньори