Спечели тротинетка с музика и пушек


Спечели тротинетка с ракетен звук и пушек от Ola!

Изненадай своя малчуган със страхотна награда!
Участвайте заедно в нашата томбола и спечелете атрактивната тротинетка Ракета - с музика и пушек или едно от вкусните ни детски менюта!
 

Ето ги и официалните правила:

 


Участниците в кампанията трябва да се запознаят с условията на изложените по-долу официални правила на Играта (отбелязвани като „Официални Правила“).
 
РАЗДЕЛ 1. ОРГАНИЗАТОР НА ИГРАТА

1. Организатор на Играта е Ola Taste of MED, търговска марка на Зебрано ООД със седалище и адрес на управление гр. Варна, ул. Ян Палах 10, наричано по-нататък Организатор.
Участниците в Промоцията са длъжни да спазват условията и разпоредбите на изложените по-долу Официални правила на Играта (наречени по-долу “Официални Правила”). Официалните правила на промоцията ще бъдат достъпни за целия период на продължителността й на http://www.ola-bg.com/. Организаторът на промоцията си запазва правото да допълва или променя Официалните Правила, като промените влизат в сила само след оповестяването им на Интернет адрес: http://www.ola-bg.com/

2. Организаторът има неотменимото право да прекрати Играта по всяко време, обявявайки това в съответствие с точка 1, в случай, че настъпят материални злоупотреби, нарушаване на Правилата или форсмажорни обстоятелства. В тези случаи на участниците не се дължи компенсация и не се допуска връщане на продукти.

3. Официалните правила ще бъдат достъпни на Интернет адрес http://www.ola-bg.com за периода на Промоцията, както и на фейсбук страницата - https://www.facebook.com/OLA.Taste....

4. В Промоцията участва Детското меню на Ola – Taste of Med

5. В Промоцията имат право да участват всички физически лица, живеещи на територията на Република България, с изключение на служителите на Зебрано ООД, рекламните агенции, свързани с Промоцията, както и членове на семействата на всички посочени по-горе лица (деца, родители и съпрузи).

6. Участвайки в тази Игра, участниците приемат да се ангажират с тези Официални Правила и задължително да спазват техните условия.

РАЗДЕЛ 2. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ИГРАТА

1. Играта се организира и провежда в периода между 7.11.2017 г. – 7.12.2017 г. само на територията на Република България. Зебрано ООД си запазва правото да промени датата на старта, ако поради непредвидени обстоятелства не може да активира играта на 07.11.2017 г.

РАЗДЕЛ 3. МЕХАНИЗЪМ И НАГРАДИ

Играта се организира на „стената“ (“Timeline”) на Ola – Taste of Med във Facebook - https://www.facebook.com/OLA.Taste.of.MED/

За да се включите в играта и да вземете участие в жребия, трябва да:

Стъпка 1: Закупете детско меню от обектите на Ola – Taste of Med.

Стъпка 2: Вашият малчуган трябва да подреди и оцвети пъзела – награда към всяко детско меню на Ola.

Стъпка 3: Споделете ни снимка на творението му :) като коментар под промоционалния пост във Facebook тук: https://goo.gl/S4nDNU и напишете името на мола, от който сте закупили детското меню.

Всички участници, включили се в играта ще участват в томбола за една от предвидените награди.
Всеки участник може да участва само веднъж.

Забранено е коментарът да съдържа вулгаризми, нецензурни квалификации и образи, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адресна конкретни лица или групи, и други. Регистрации на такива коментари ще бъдат автоматично дисквалифицирани от Играта.

3. Организаторът запазва правото си да дисквалифицира и всяка регистрация, която според него не отговаря на условията на Играта по своя преценка, без да дължи обяснение за това.

4. Забранено е използването на всякакви методи, които по един или друг начин добавят регистрации "автоматично" вместо Участниците. Всеки Участник, който се опита да наруши правилата на активността, ще бъде автоматично дисквалифициран от Организатора.

Нарушение изрично включва действия за:

a) получаване на повече от една регистрация от едно лице и от един профил във Facebook; b) използване на повече от един Facebook профил от едно и също лице за участие в активността; в) използването на техники/или технологии, които изменят елемента на лично и индивидуално участие на съответното физическо лице в активността; c) всяко друго действие, което променя механизма за участие в активността или увеличава шансовете за печалба на някой участник извън описания механизъм в настоящите Правила. Решението за дисквалификация е изцяло на Организаторa, като Организаторът не дължи обяснение за начините на определяне на опит или нарушение на правилата на активността.

5. С участието си в Играта и публикуване на коментар, както е посочено по-горе, участниците дават изричното си доброволно съгласие, коментарът да бъде публикуван на „стената“ на Ola във Фейсбук.

Награди:

1. По време на Промоцията, ще бъдат дадени 22 (двадесет и две) награди, спечелени на лотариен принцип, след края на Промоцията. Наградите са:

- тротинетка Ракета с музика и пушек
- 21 ваучера за Ola детски менюта

2. Наградите в Промоцията ще бъдат изтеглени на случаен принцип в рамките на 10 (десет) работни дни след края на Промоцията. Имената на печелившите участници ще бъдат определени чрез томбола като те ще трябва да проследят това и следват стъпките за получаване на наградата си от Ola. Tе ще трябва да изпратят трите си имена, както и информация за това от кой обект на Ola искат да получат наградата си на лично съобщение във фейсбук в срок от 10 работни дни. Ако спечелилите не потвърдят в този срок, губят право да получат наградата си.

3. Наградите ще могат да бъдат взети на място от обектите на Ola в рамките на 1 месец след получаването на потвърждението, че са спечелили и предоставяне на информация за обекта, от който искат да вземат наградата си. След изтичане на този срок, спечелилият губи право да получи наградата си.

4. Наградата може да бъде получена само от законния представител на същия. Допуска се наградата да бъде получена от лице, различно от печелившия участник, ако получателят удостовери писмено, че е получил наградата от името на печелившия.

5. Не се допуска замяна на спечелената награда с нейната парична равностойност или с друга награда!

РАЗДЕЛ 4. ЛИЧНИ ДАННИ

1. Включвайки се в настоящата Промоция, участниците предоставят доброволно личните си данни (имена, адрес, телефон, e-mail или други) и дават съгласието си тези данни да бъдат обработвани (събирани и администрирани) от Зебрано ООД.

РАЗДЕЛ 5. ДРУГИ

1. Организаторът на Промоцията не е длъжен да води кореспонденция за непечеливши претенции, при изтичането на срока на Промоцията или по други подобни поводи.
2. Евентуално възникнали спорове между Организатора на Промоцията и участници в нея се решават чрез преговори или в краен случай при невъзможност да се постигне съгласие – чрез намесата на компетентните органи.
3. Организаторът не носи отговорност при възникване на форсмажорни обстоятелства, които възпрепятстват реализацията на Промоцията и/или доставката/предоставянето и/или ползването на наградата.
5. Промоцията се организира от Зебрано ООД на територията на Република България. Зебрано ООД си запазва правото да промени датата на старта на промоцията, ако поради непредвидени обстоятелства, като забавяне на промоционални материали, срив в електронните си системи или други, не може да активира промоцията на 7.11.2017 г.

Линия Здраве

2017-07-25 13:48:52

Ние от Ola Taste of MED винаги се стремим да направим здравословното хранене възможно най-достъпно за всеки. 


Прочети още

Тази година си подарете традиция с нашето традиционно меню за Трифон Зарезан!

Меню за Трифон Зарезан

2017-01-17 15:39:03

Тази година си подарете традиция! Поръчайте своето Меню за Трифон Зарезан при нас и изненадайте близки и познати с уникален подарък.

Прочети още

Коледните пости

2016-11-21 12:33:31

Дори да не сме религиозни, може да гледаме на постите като един начин да организираме диетата си и да обърнем внимание на здравословния начин на живот.

Прочети още

Зимна приказка

2016-11-03 17:31:57

Навън вече става студено...все повече време прекарваме в затворени пространства, а за да се стоплим са ни необходими все повече и повече калории...

Прочети още

Здравей, есен!

2016-09-16 13:25:51

Есента е любим на мнозина сезон - събираме реколтата, започва новата учебна година, идва краят на безгрижното и хаотично лято...

Прочети още

Програма за училище

2016-08-26 16:46:57

Един полезен подарък за малчуганите по случай наближаващият голям ден:) - забавна програма за първи и втори срок.

Прочети още

Да хапнем заедно!

2016-08-01 17:07:35

Между натоварения работен график и персонални задължения, все по-рядко се случва да седнем да се храним заедно...

Прочети още

Трикове в кухнята Брой 1

2016-07-19 10:43:48

Първата от поредица забавни и лесни за изпълнение трикове в кухнята - от рецепти, готови за минути до хитрини за съхранение на продукти - бързо, забавно и практично!

Прочети още

Здравословно хранене в офиса

2016-07-15 17:30:23

Без значение дали ни харесва или не, болшинството от нас прекарват голяма част от времето си на работа. Често това се отразява неблагоприятно на диетата ни...

Прочети още

Храни подходящи за махмурлук

2016-07-13 15:40:14

На всеки се случва да прекали с питиетата, особенно когато има добър повод! Не позволявайте на махмурлука да развали хубавото Ви настроение и на следващия ден, с тези няколко предложения.

Прочети още

Какво да хапваме за плосък корем?

2016-07-12 17:28:54

Ето че лятото е в разгара си и сега, повече от всякога сме загрижени за добрата фигура.  Подбрали сме няколко храни, които ще помогнат да придобиете (или ако сте от щастливците, които вече гордо разхождат такъв) перфектния плосък корем.

Прочети още

средиземноморска кухня

Изкуството да се наслаждаваш на живота

2016-01-22 17:59:38

Все по-голяма част от хората разбират, че правилното хранене е в основата на здравословния начин на живот, съчетан с оптимален двигателен режим и пълноценна почивка. За съжаление обаче ежедневието на съвременния човек е интензивно и натоварено...

Прочети още

Ola в училище

Ola на гости на СОУ "Гео Милев"

2016-01-18 16:36:03

Ola отново изнесе открит урок в училище. Този път бяхме на гости на СОУ „Гео Милев“, Варна по време на Патронния празник на училището. Третокласниците създадоха чудни джиндифилови бисквитки в причудлиди форми, научиха полезни неща за здравословното хранене, накрая разбира се и похапнаха.

Прочети още

-

Ola на терена

2015-04-30 14:02:34

Отборът на Ola по мини футбол стартира своето участие в турнира на Sofia Airport League, в двубой с отбора на MFM. Въпреки отбелязаните 5 гола, съперникът релизира цели 12, но вярваме, че по - добрите резултати предстоят.

Прочети още

Вкусно с Ola в училище

2015-02-20 14:20:21

Шоу кухня за деца "Вкусно с Ola" бе гост на VII СОУ "Найден Геров", във Варна(19.02.2015г.), където шеф Иванка Георгиева изнесе открит урок по здравословно хранене, а за незабравимото изживяване на малчуганите от I и II клас се погрижи неповторимия аниматор Бате Ицо. Всички участници получиха сертификати и папки с информация за правилното хранене, научиха много полезни неща и преживяха чудесна емоция. Благодарим на VII СОУ "Найден Геров" за оказано гостоприемство!


Прочети още

-

Ola - спонсор на Гранд Про Варна

2014-12-17 11:01:07

Ola Taste of MED - горд спонсор на българския представител в Шампионската лига по футзал - Гранд Про Варна. Варненският състав се нареди сред 16 - те най- добри отбора в турнира, достигайки до елитния кръг в Лисабон. Представянето на Гранд Про е най-доброто в клубната футболна история на Българи

Прочети още

-

Вкусно с Ola- 22.11.2014г.- Бургас

2014-11-24 11:14:05

"Вкусно с Ola" се завърна в морския град и подари на малките готвачи нови кулинарни умения, чуден следобед с много усмивки и настроение, удостоверени и със сертификат, разписан от главния готвач на Ola Taste of MED - шеф Иванка Георгиева  в Mall Galleria,Burgas.

Снимки от събитието можете да откриете на нашата Фейсбук страница

Прочети още

"Вкусно с Olа" Сити Център

2014-10-17 13:20:28

На 11.10.2014г се проведе поредното издание на шоу кухня за деца "Вкусно с Ola". За чудесния следобед на малчуганите се погрижиха шеф Георгиева и неповтория аниматор Чочо, резултатът- много усмивки, чудно настроение и вкусна храна :)

Прочети още

Вкусно с Ули

2014-02-04 17:13:50

Може ли здравословните ястия да бъдат и вкусни? С отговора на този труден въпрос се зае немският кулинар Ханс Ули Шнайдер.

Прочети още

-

Ola България Мол

2014-02-04 17:10:16

Ola Taste of MED® отваря своето седмо заведение в новоткриващия се на 01.12. Bulgaria Mall. Елате и опитайте от разнообраизето на Средиземноморската кухня. Очакваме Ви!

Прочети още

Мнения и препоръки

Ще бъдем по- добри, ако споделите своето мнение с нас